avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara Parintii mei locuiesc la tara, au un vecin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara Parintii mei locuiesc la tara, au un vecin care de ...

Buna seara
Parintii mei locuiesc la tara, au un vecin care de cate ori se imbata face scandal ii injura,nu doar pe ei.Politia il cunoaste bine dar sustine ca nu poate face nimic.
Ce putem face noi pe cale legala daca nici politia nu poate face nimic?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:45, 29 Iulie 2022
Buna ziua, formulati plangere penala, obtineti un numar de inregistrare, nu comunicati cu Politia doar verbal. Apoi daca faptele acestuia sunt defaimatoare, aveti la indemana o actiune in raspundere civila delictuala pentru obtinerea de despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc sa depun plângere pt defăimare și as dori ... MDanaA MDanaA Bună ziua! Doresc sa depun plângere pt defăimare și as dori sa știu ce dovezi sunt acceptate și luate în calcul la politie(înregistrări ... (vezi toată discuția)
Am postat pe site-ul primăriei link la o comună pe care am dat-o exemplu și am fost jignită și umilită de administratorul paginii. ce pot face, unde mă pot adresa? angelica82 angelica82 Buna ziua, Acum 2 zile am postat pe un site public al comunei unde locuiesc , un link cu o alta comuna frumos dezvoltat a link care as fi vrut sa fie luat ca ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune verbal si injurii C0stea C0stea Buna seara, daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva indrumari mi-ar fi de folos intrucat maine vrea sa depun o plangere la politie. Mai exact, tatal meu in ... (vezi toată discuția)