avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala pv - Politia Rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala pv - Politia Rutiera

Buna ziua,

Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către IPJ – Serviciul Rutier. In baza certificatului de grefa s-a prezentat la Serviciul Rutier pentru ridicarea permisului de conducere, dar a fost refuzat deoarece a spus ca trebuia sa depuna plangerea la Judecatoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia, iar el a depus la judecătoria în a cărei rază teritorială îşi are domiciliul.
Ulterior, a depus din nou plangerea la Judecatoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia pt a putea solicita restituirea permisului.
In acest caz, ce ne recomandati? Trebuie sa retraga prima plangere de la Judecatoria în a cărei rază teritorială îşi are domiciliul.?

Va multumim.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2022
Costy S, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 16:33, 2 August 2022
Căutați pe portalul justiției "cerere de renunțare la judecată".


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pot face contestație la judecătorie ca să obțin ... Dcball Dcball Bună ziua! Pot face contestație la judecătorie ca să obțin certificat de grefă, dacă încă nu am primit rezultatul probelor biologice? Menționez că ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a conduce pana la solutionarea procesului marr marr Mi s.a retinut permisul pt 3 luni din cauza a 0.06 mg/l alcool. Am mers la judecatorie si am contestat procesul verbal (constatarea contraventiei). Din acest ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv de contraventie din alta localitate mihaidragos mihaidragos Buna ziua, am fost sanctionat abuziv de catre un agent din Jud. OLT si vreau sa contest PV. Stiu ca trebuie depusa la Judecatoria Corabia. Ce nu stiu este cum ... (vezi toată discuția)