avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog daca am 3 frati vitregi ce provin dintr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog daca am 3 frati vitregi ce provin dintr-o casatorie a ...

Va rog daca am 3 frati vitregi ce provin dintr-o casatorie a tatalui meu la 2 ani dupa ce divortase de mama, acesti frati vitregi dupa tata au dreptul sa ma mosteneasca?
Eu nu am copii acum, nici parinti, frati , matusi doar 2 veri primari. Sau se imparte intre verii primari doar?
Cel mai recent răspuns: IulianCod , utilizator 22:20, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire succesiune Andreica68 Andreica68 Onorat cu mulțumiri acestei oportunități ! Am doua nelămuriri : 1.pot moșteni un văr primar,decedat, fără moștenitori,pe linie maternă,părinții ... (vezi toată discuția)
Succesiune silviu.c silviu.c Nepoata mea a decedat recent , vaduva, fara a avea copii. A lasat in urma un apartament, mostenit de la mama ei, care l-a cumparat dupa ce a divortat de tatal ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ma pot mosteni pe mine fratii vitregi (dupa tata) ? mariusb74 mariusb74 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani.Eu am ramas cu mama in apartamentul in care stam si acum (ea a preluat ... (vezi toată discuția)