avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. In decembrie 2012 am facut doua depozite in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. In decembrie 2012 am facut doua depozite in lei la BCR, cu capitalizare ...

Buna ziua. In decembrie 2012 am facut doua depozite in lei la BCR, cu capitalizare dobanda. In iunie 2022 am vrut sa scot banii si cei de acolo au zis ca nu exista si ca acei bani s-au retras in iulie 2013. Mentionez ca nici nu am mai fost in banca din decembrie 2012. A zis doamna de la ghiseu ca a bagat la incidente si o sa ma sune. Au trecut 2 luni si niciun raspuns. Va rog ajutati-ma in acest sens.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 16:58, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum ... bulzanv bulzanv am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancomatele GeorgeLiviuPop GeorgeLiviuPop Buna Ziua ! As dori niste sfaturi daca se poate . Pe 27.02.2015 am primit salariul pe card la un bancomat de la alta banca . Am bagat cardul in bancomat bag ... (vezi toată discuția)
Banca pentru locuinte laurentiuu laurentiuu In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)