avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calcul diferentiat apa-canal la avarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calcul diferentiat apa-canal la avarie

Buna ziua! Am avut o avarie la instalatia proprie de apa rece inaintea oricarui consumator, apa s-a scurs in panza freatica Exista vreo portita legala de a plati doar apa pierduta si a nu plati contravaloarea aceleiasi cantitati pentru canal?
Multumesc pentru incurajare, sper sa reusesc si eu ceva macar asemanator, legiuitorul nu a specificat nimic in favoarea consumatorului intr-o asemenea speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere de apa Dr G Dr G Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Stau la curte si caminul de apometru este in parcarea unui bloc. In urma cu cca 1 saptamana s a oprit apa. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza diferentele de apa in cadrul asociatiei de proprietari hotararii asociatiei conform legii 198/2018 art 15 alineat 3 litera f hotararii asociatiei Nivea Nivea Cum ati hotarat in cadrul asociatiei sa repartizati diferentele de apa pozitive sau negative aparute intre apometrul general si suma apometrelor individuale ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)