avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua! Am 24 de ani si nu am luat alocatia de stat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua! Am 24 de ani si nu am luat alocatia de stat niciodata. ...

buna ziua! Am 24 de ani si nu am luat alocatia de stat niciodata. Parintii mei au considerat la acea vreme, ca nu are cu ce sa ne ajute suma respectiva. Acum doresc sa depun actele pentru alocatia din urma dar nu stiu daca se mai poate
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:49, 8 August 2022
Alocatia se da copilului pana la terminarea studiilor.Aceasta se plateste lunar.Niciodata in avans,niciodata retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana jaky1981 jaky1981 BUNA ZIUA AM SI EU O NELAMURIRE SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS .... AM MUNCIT IN SPANIA LEGAL TIMP DE 2 ANI SI UN AN AM BENEFICIAT DE SOMAJ ADICA IN ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil contralaura contralaura Buna ziua, In cazul unui copil de 8 ani, cetatean roman dar cu parintii in strainatate, copilul lociund in Romania la bunici, acest copil are dreptul la ... (vezi toată discuția)