avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce solutii legale am pentru a-i convinge pe vecinii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce solutii legale am pentru a-i convinge pe vecinii mei sa-si ...

Ce solutii legale am pentru a-i convinge pe vecinii mei sa-si repare instalatiile sanitare din baie?Mi-am renovat baie acum un an si am ramas cu peretele cojit din cauza inundatiilor repetate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crina Oancea , utilizator 10:33, 9 August 2022
Buna ziua,

Puteți formula acțiune in instanța pentru a solicita repararea prejudiciului cauzat.

Cu stima.
Pentu a preintampina situatii neplacute si disconfort ,incheiati asigurare facultativa imobil cu clauza si in caz ca se repeta inundatia,asiguratorul va verifica,va deschide dosar de dauna,va acorda c/v prejudiciu generat si se va indrepta cu actiune in regres in instanta impotriva partii responsabile
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie apartament bloc_judecatorie ilfov Ambelokipi Ambelokipi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu recomandari pentru modalitatea de a incepe un proces in instanta in cazul avarierii apartamentului prin inundatii repetate ... (vezi toată discuția)
Deteriorare apartament prin inundare de catre proprietarul de la nivelul superior anechitei anechitei Buna ziua .Locuiesc intr-un apartament de bloc si sistematic am fost inundat de catre locatarul de la etajul superior[de aproximativ 10 ori in ultimii 4 ... (vezi toată discuția)
Pot reclama un vecin care mă inunda nu rezolvă problema că ... Magie1 Magie1 Pot reclama un vecin care mă inunda nu rezolvă problema că sa nu mă inunde și nu sta in apartament și pe lista afișată de asociație e trecut numai ... (vezi toată discuția)