avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna dacă fac vidoechat cu un studio mi a spus ca ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna dacă fac vidoechat cu un studio mi a spus ca trebuie plătite ...

Buna dacă fac vidoechat cu un studio mi a spus ca trebuie plătite veniturile o data pe an eu am început anul acesta sa fac este ok doar i data pe an sa le plătesc nu vreau sa am probleme la ANAF sa fac pușcărie doamne feri
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:22, 11 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da o data pe an se declara veniturile in Declaratie unica si plata se face pana in 25.05 a anului urmator celui in care s-a realizat veniturile.

De ex ...pt anul 2022 , impozitul si contributiile sociale se platesc pana la 25.05.2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie unica cu venit din inchirieri bogdan.balasa bogdan.balasa Buna ziua! Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv..in luna mai anul acesta am completat declaratia unica pentru declarare venituri din chirii si am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc taxe si impozite? vladuq vladuq Salutare ! Am o intrebare despre taxe si impozite in Romania. Daca fac CPA Marketing / Affiliate Marketing si retrag banii in PayPal (dar nu ii retrag mai ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)