avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, In data de 10.06 am facut o reclamatie prin ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, In data de 10.06 am facut o reclamatie prin formularul ...

Buna ziua,

In data de 10.06 am facut o reclamatie prin formularul din site la ANPC Ilfov, cu termen de solutionare de 30 de zile. Pana in acest moment nu am primit nici un raspuns pentru sesizare si nici nu pot intra in contact cu ANPC Ilfov pentru a afla mai multe detalii despre sesizarea mea. Ce solutii exista in acest caz? Mentionez ca reclamatia face referire la un produs returnat pentru care nu mi-a fost restituita suma de bani platita pe motiv ca acesta a fost desigilat (ceea ce este neadevarat). Daca sun la telefonul consumatorului afisat in site, operatorul imi solicita sa apelez nr. de fix al ANPC Ilfov (unde nu raspunde nimeni) sau sa trimit e-mail catre aceeasi institutie ( unde la fel nu primesc nici un raspuns).
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:53, 12 August 2022
Buna seara!
Va puteti deplasa la sediul ANPC sa discutati problema fata in fata cu cineva.Gasiti adresa si programul de lucru cu publicul pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc - nu exista protectia consumatorului laurasimona laurasimona Buna ziua , as dori ajutorul intr-o situatie legata de ANPC. in data de 22 februarie am avut nevoie sa fac o plangere/ solicitare la ANPC. am sunat de ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)