avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru consultanta pentru activitati de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru consultanta pentru activitati de testare si analize tehnice?

Buna ziua, as dori sa ofer consultanta pentru activitati de testare si analize tehnice si pentru a primi acel comision inteleg ca am nevoie sa imi infiintez un PFA pentru cod CAEN 7120 . Ce indatoriri presupune sa am in urma infiintarii acestui PFA ?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gabrelina69 , utilizator 14:20, 12 August 2022
Sa declarati venitul la ANAF, sa tineti evidenta contabila, sa depuneti declaratii de impozitare, sa platiti trimestrial taxe si impozite.
Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert tehnic judiciar = pfa? tatiana1 tatiana1 Un expert tehnic judiciar autorizat ca persoana fizica pentru efectuarea expertizelor tehnice judiciare si extrajudiciare si care nu a infiintat prin ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl si infiintare ii cu aceeasi activitate zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, Am un SRL pe care doresc sa-l suspend. Am cod CAEN 7120 - Analize tehnice si testari. Practic ma ocup de inspectie de calitate in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pfa pronosticuri sportive Viorelmarian748 Viorelmarian748 Buna ziua ! Vand pronosticuri sportive de aproximativ 2 ani pe forumuri/facebook, cat si pe alte retele de socializare. Metodele de plata pe care le accept ... (vezi toată discuția)