avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare testament

Soacra mea este casatorita cu un cetatean german si nu au copii comuni. Ei detin impreuna o proprietate in Romania. Poate socrul sa modifice partea lui din testament, avand in vedere ca unul din copiii lui a decedat intre timp? O poate face singur sau trebuie sa fie prezenta si soacra mea? Din pacate la ea s-a instalat galopant dementa si nu mai poate raspunde de faptele ei. Socrul are 80 ani, are nevoie de certificat medical la notar? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 August 2022
rolfh, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! socrul meu, detinator al unui certificat de mostenitor ... monica61 monica61 Buna ziua! Socrulmeu, detinator al unui certificat de mostenitor pentru casa si teren, a murit, lasand in urma o sotie si patru copii. Vor sa faca succesiunea ... (vezi toată discuția)
Mostenire si cota parte. hdanny hdanny Socrul si soacra mea detin doua proprietati. Un apartament si o casa. Soacra a decedat. Socrul meu vrea sa deschida succesiunea. Sotia mea mai are o sora. ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme? dana07 dana07 Buna ziua. Sotul soacrei mele a decedat. Din prima casatorie a acestuia exista un baiat, care nu s-a ocupat niciodata de tatal sau. Cu 10 ani in urma, socrul ... (vezi toată discuția)