avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezidenta fiscala -> Spania CM si Romania pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezidenta fiscala -> Spania CM si Romania pentru dividende din SUA?

Exista posibilitatea sa am rezidenta fiscala in Spania si rezidenta fiscala in Romania si sa platesc impozit pe dividende provenite din SUA in Romania la categoria venituri din strainatate? In Spania doresc sa-mi platesc cotizatiile pentru salariu si veniturile provenite din alte colaborari sa le declar si sa le impozitez prin Romania, am citit diferite articole de lege si se cam bat cap in cap.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2022
c.alex89, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)
Firma offshore in delaware? ecomtlv ecomtlv Buna ziua, Am in plan sa imi infiintez noua firma in Delaware, SUA. Va fi necesar sa platesc impozit pe banii retrasi din firma in conditiile in care voi ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende primite intr-o tara non-ue Andrei_Micu Andrei_Micu Potrivit noului cod fiscal impozitul pe dividende primit de la o firma din Romania va fi de 5% de la 2017, cu retinere la sursa. Intrebarea mea este: Acest ... (vezi toată discuția)