avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, ce putem face in situația in care la dec ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, ce putem face in situația in care la dec 2021 contabilul ...

Buna ziua, ce putem face in situația in care la dec 2021 contabilul a calculat greșit câteva niruri, in loc de 60.000 , a calculat 913.000 (este un parc de dezmembrări, este vb despre o factura fiscală de achiziționare a 50 de autovehicule in vederea dezmembrării iar la fiecare auto se întocmește un PV de dezmembrare si un nir aferent) problema este ca acum am observat eroarea iar bilanțul a fost depus…. Cum putem
Modifica bilanțul deja depus ?

Alte discuții în legătură

Inregistrare vinzare imobil al societatii comerciale nobil nobil Valoarea contabila actualizata prin reevaluare ANEVAR este de 200.000 lei . S-a facut apartamentare , respectiv spatiul a fost impartit in trei apartamente ... (vezi toată discuția)
Inregistrari pt. mijloc fix/obiect inventar/consumabil cristian_conea cristian_conea sunt titular intrepr.individ.si conduc contabilitatea in partida simpla. as dori sa ma pun la punct cu inregistrarile ce trebuiesc facute pt. mijloc fix / ... (vezi toată discuția)
Probleme cu unitatile de masura ContSters61743 ContSters61743 buna ...am si eu o intrebare...daca am o factura de intrare marfa cu unitatea de masura sa spunem in metrii si eu o inregistrez in contabilitate in bucati(cu ... (vezi toată discuția)