avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am fost condamnat ...

Cum se recapata dreptul de a conduce in romana daca am fost condamnat si eu aveam permis Uk si in momentul de fata e perfect valabil ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:40, 14 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate recapata conform legii din Romania. Daca stiti si alte variante, prezentati-le, nu deschideti un al doilea post, cu acelasi subiect. Daca nu sunteti multumit de vreun raspuns, nu uitati ca aici e doar un forum de discutii, contactati si angajati-va un avocat.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

alcool!!!!! salut am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul ... Ovi1993 Ovi1993 Salun am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul meu e de Uk preschimbat infractiunea a avut loc in Romania ce se intampla acum cu permisul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, permis din uk. ce risc acum? polițistul mi-a spus că o să fie anulat și 2 ani n-o să mai pot da examen pentru redobândire cmneag cmneag Am fost oprit de poliție și depistat cu 0.54 g alcool pur in aerul respirat. Țin sa Menționez ca sunt la prima abatere. Am fost dus la spital pt recoltarea ... (vezi toată discuția)
Salut cum se recapata dreptul de a conduce in romania daca am ... Ovi1993 Ovi1993 Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am fost condamnat si perioada in care am fost suspendat sa terminat , in momentul respectiv ... (vezi toată discuția)