avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am o întrebare cineva m-a agresat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am o întrebare cineva m-a agresat (bătut cu pumnii ...

Bună seara, am o întrebare cineva m-a agresat (bătut cu pumni fiind sportiv de performanță) , am ajuns la spital am depus plângere penala... Dar acuma ma santajeaza sa îmi retrag plangerea... Cum as putea sa procedez, eu tot ce vreau e sa ma lase împace și sa scap de el dar îmi e frica ca ma va lovi din nou dacă voi retrage plangerea... Ce sfat aveți?
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2022
Gabriel!, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana enache , utilizator 08:26, 20 August 2022
Faceti.plangere.in continuare pt santaj amenințare etc.
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am înțeles, doar ca nu ma amenință fizic sau prin diverse mesaje o face prin alte persoane lăsând "un fel de vorba" "ii arat eu lui" ... Nu ma amenință direct.. Dar nu am siguranța de a merge pe strada...
Daca o face prin alte persoane îi puteți pune martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat, ce pot face? romaria2012 romaria2012 Buna ziua, Am fost batut de doi tineri langa masina mea de fata cu sotia mea. La sosirea politiei ei au spus ca am sarit primul la bataie. Eu am spus ca ei au ... (vezi toată discuția)
Amenintari santaj urgent Danmarius2204 Danmarius2204 Buna, am o problema grava. De cateva zile sunt amenintat ca daca nu ofer o suma de bani o sa fiu batut,nu voi iesi din casa,etc. Nu am nici o datorie, nimic. ... (vezi toată discuția)
O problema care imi pune viata in pericol elena_ina elena_ina Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie destul de grava si, din pacate, nu am cu cine sa ma consult, asa ca apelez cu incredere la ajutorul dvs. Acum vreo doi ani, ... (vezi toată discuția)