avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Daca divortul si custodia se face intr un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Daca divortul si custodia se face intr un oras unde ...

Buna seara. Daca divortul si custodia se face intr un oras unde ambii soti au locuit si numai locuiesc(mama dupa divort e intr-un oras si tatal in alt oras) dupa ce se termina divortul.si se stabileste ca copilul sa stea la mama si mama locuieste in alt oras avand in zona ei tribunal. In caz de neplata pensiei alimentare se poate muta la tribunalul din orasul mamei?
Ultima modificare: Luni, 15 August 2022
Cristinutza30, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:02, 16 August 2022
Prin hotararea de la divort se va stabili plata pensiei.

Daca nu se da curs obligatiei puteti apela la executor judecatoresc din localitatea dvs.

Daca ulterior doriti marirea pensiei, noul dosar se va introduce la instanta de la domiciliul creditorului, adica al minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor cand autoritatea parinteasca se exercita in comun Cornel_Dima Cornel_Dima Buna ziua, Incep istorioara mea si sper sa abia cineva rabdarea sa citeasca si puterea sa inteleaga si bineinteles, sa ma ajute. Am doua fetite minore, cea ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului copilului la schimbarea domiciliului parintelui rezident redspike redspike Recasatoria poate fi un motiv intemeiat in fata instantei in vederea schimbarii domiciliului copilului in conditiile in care mama copilului este divortata si ... (vezi toată discuția)