avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai poate cere daune morale in recurs? Eu sunt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai poate cere daune morale in recurs? Eu sunt Intimat Reclamant ...

Se mai poate cere daune morale in recurs? Eu sunt Intimat Reclamant intr-un dosar unde partea Apelanta Parat a facut apel pentru o dauna morala date de prima instanta Judecatoria. Apelul a fost ca nefondat dar a facut recurs, intrebare mea este se mai poate adauga daune morale in acest recurs care nu este facut de mine deoarece este un stres. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IonutCostea , utilizator 15:25, 16 August 2022
Nu se poate schimba cadrul actiunii in caile de atac. prin urmare o cerere noua formulata direct in recurs este inadmisibila.

Puteti insa solicita pe cale separata printr o noua actiune.
Am inteles, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de repunere in termenul de recurs se face separat sau nu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Am si eu cateva nelamuriri. Cererea de repunere in termenul de recurs se poate face prin cererea de recurs sau trebuie facuta separat ? Cauza se ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacată separat, cu recurs, încheierea de ședintă, a tribunalului j., prin care s-a dispus expres, necitarea unor intimati pârâti, din procedura de recurs ? viktorV viktorV În februarie 2011, am depus o acțiune în civil, - acțiune în constatarea existenței dreptului, anularea unor înscrisuri, evacuarea unor neproprietari, ... (vezi toată discuția)