avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot solicita vizionarea inregistratii video din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot solicita vizionarea inregistratii video din timpul examenului ...

Cum pot solicita vizionarea inregistratii video din timpul examenului auto proba practica? Consider ca am fost neindreptatit si imi este frica sa fac ceva din cauza sefului politiei rutiere.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
Cezigod, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:13, 17 August 2022
Puteti face o sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la seful IJP si sa cereti aprobare pentru vizionarea casetei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto valivalentin01 valivalentin01 Mergeam cu masina in dreptul unei benzinarii moment in care o alta masina a iesit din aceasta in fata mea fara sa se asigure, eu l-am evitat insa am pierdut ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind camerele de supraveghere nelush2103 nelush2103 As dori sa stiu care este actul legislativ care reglementeaza instalarea si folosirea camerelor de supraveghere in locatii publice. In speta este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina un raspuns raspuns la intampinare? Paul_01 Paul_01 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident cu pagube materiale dar care nu a fost produs din vina mea.Deoarece nu am ajuns la un acord cu celalalt ... (vezi toată discuția)