avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iluminat pe drum de acces. Bună ziua. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iluminat pe drum de acces. Bună ziua. Am achiziționat acum 2 ani o casa iar cei care ne-au ...

Bună ziua. Am achiziționat acum 2 ani o casa iar cei care ne-au vândut casele, toate parcelele cu cele 13case au fost vândute fără strada, strada a rămas a lor fiind în momentul de față privata.ramanand str de acces cu drept de dolosinta .acces ptr noi. Primăria nu ne poate r
Acorda la vurent ptr iluminat stradat public deoarece ei nu doresc sa o cedeze și nici noua nu ne-au vândut porțiunea de strada deoarece cor sa mai construiasca vis a vis de casele noastre.. Exista legi în acest sens, dacă da care? Dacă nu vor sa doneze strada, este obligația lor sa oferr iluminat pe o str de acces?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:51, 17 August 2022
Nu, pentru ca este un drum privat.
Și eu locuiesc într-un cartier, cu aceeași situație și fiecare proprietar de casa și-a montat în dreptul sau o sursa de iluminat. Fie solara, cu senzor, fie cu alimentare la curentul din propria casă.
Alții nu si-au montat nimic și au lumina de la vecini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)
Acces drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua, am nevoie de ajutor in următoarea problema . In 2006 am cumpărat un teren unde accesul se face prin drum de servitute stabilit atunci la 4 mp ... (vezi toată discuția)