avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Parintii mei au devenit tutore al copilului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Parintii mei au devenit tutore al copilului meu major ...

Buna ziua. Parintii mei au devenit tutore al copilului meu major cu handicap grav, pt ca eu am vrut din cauza presiunilor si ameninterilor lor, asa cum au facut cu mine timp de 50 de ani, nu s-au ocupat de mine, m-auu distrus. Vroiam sa intreb ce drept are un tutore cu handicap grav: Pt ca eu am facut prostia si am pus un apartament pe numele mamei mele, cu mult timp in urma, Si nu as vrea sa pierd totii banii care le-am dat in totii anii acestia. Va multumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Succesiune/tutore nicole852107 nicole852107 buna ziua,problema sta un felul urmator,urmeaza o succesiune,mostenitori sunt 2 copii si sotia supravietuitoare.unul dintre copii este schizofrenic.de teama de ... (vezi toată discuția)
Cine administrează moștenirea după mama divorțată a unui minor? Cicada3310 Cicada3310 Buna seara! As avea si eu o intrebare. In cazul de fata, exista un copil de 17 ani care are parintii divortati. Copilul a fost lasat in grija mamei, insa ... (vezi toată discuția)
Asistent personal copil cu handicap grav nicavictorita nicavictorita buna ziua, sunt mama unui baietel de 3.6ani cu handicap grav. Pana la 3 ani am fost in concediu crestere copil cu handicap-a beneficiat de 600lei ... (vezi toată discuția)