avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buletin expirat. Dețin contract casa , certificat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buletin expirat. Dețin contract casa , certificat deces original ...

Buletin expirat. Dețin contract casa , certificat deces original (tata) certificat de naștere ( al meu) . Mi se cere Cererea de luare în spațiu care nu o pot dobandi de la mama. Deasemenea dezbaterea de moștenire nu e facuta tot din aceasta cauza. În curand voi ramane fara acte eventual decat buletin provizoiu mereu. Este vreo modalitate de a scoate un buletin normal fara aceasta incredibila Cerere de luare in spatiu?? Binenteles pe adresa pe care stau .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:53, 19 August 2022
Faceti- va buletin provuzoriu si dezbateti succesiunea, apoi va faceti buletin.
De ce "incredibila"?
Vi se pare normal ca un cetățean sa își stabilească domiciliul la o adresa, fără acordul proprietarului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuiesc ptr redobandirea buletinului românesc fiind cetățean român cu domiciliul în strainatate Adriana ionicescu Adriana ionicescu Eu am in pasaportul deja expirat mențiunea că sunt cetățean român cu domiciliul în străinătate dar vreau sa imi fac buletinul românesc deoarece eu nu ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate in romania adnana1967 adnana1967 Buna ziua. Eu locuiesc in Italia de 10 ani si am dubla cetatenie romana -italiana. Anul acesta imi expira CI in Romania , dar eu nu mai am resedinta in ... (vezi toată discuția)