avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta.

Buna! Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta, producerea de creme din ingrediente naturale, si vanzarea lor. Dar nu stiu unde se fac testarile si pe cine contactez, si ce alte acte/lucruri imi trebuiesc pentru a le putea vinde legal. Am auzit ca ar trebui sa am pe cineva angajat specializat in chimie/ acest domeniu.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihaa05 , utilizator 15:29, 11 Ianuarie 2023

ManoleGorrell a scris:

Multumesc foarte mult pentru informatii si efortul de a imi raspunde! M-ati ajutat enorm, voi citi cu siguranta legislatia si regulamentul. O zi frumoasa sa aveti!

Bună ai reușit sa faci ceva, care au fost pașii mai exact? Sunt in aceeași situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie distribuire produse cosmetice in interiorul unei cooperative dorin100 dorin100 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: tinand cont ca toate produsele cosmetice care ne sunt puse la dispozitie acum pe piata contin o cantitate mai ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)
Produse cosmetice handmade alexaonix92 alexaonix92 Buna ziua. As avea si eu o intrebare... pentru a putea vinde produse cosmetice preparate de mine am nevoie de ceva autorizatii? sa zicem ca le vand pe ... (vezi toată discuția)