avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obligatiile unui avocat- contract de asistenta si ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obligatiile unui avocat- contract de asistenta si reprezentare ...

As dori sa stiu ce presupune un contract de asistenta si reprezentare juridica? Mentionez ca avocatul cu care am incheiat acest contract are obligatia sa fi depus, in termenul legal, intampinarea la apel si sa imi comunice si mie acest document. In online nu s-a afisat nimic, iar avocatul este arogant la telefon si ma ameninta ca daca il reclam la barou, imi va cere despagubiri! Il pot reclama in caz ca nu a facut intampimarea la apel? Pot cere rezilierea contractului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marimbagirl , utilizator 13:32, 24 August 2022
Daca nu si a indeplinit obligatiile asumate poate fi reclamat la Barou..Nu va luati totusi dupa dosarul online ,,verificati la arhiva daca a fost depusa intampinarea ..Conteaza si ca dvs sa va fi indeplinit obligatiile asumate adica sa achitati onorariul.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am platit bani gheata in momentul semnarii contractului(am si chitanta), iar acum m-am intors de la tribunalul bucuresti, iar dupa consultarea dosarului, dupa ce am intrebat daca este posibil ca documentul sa nu fi fost inca adaugat la dosar de grefier (ca poate l-o fi trimis prin e-mail), mi s-a spus ca daca nu e la dosar imseamna ca nu a fost depus!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca nu si a indeplinit obligatiile asumate poate fi reclamat la Barou..Nu va luati totusi dupa dosarul online ,,verificati la arhiva daca a fost depusa intampinarea ..Conteaza si ca dvs sa va fi indeplinit obligatiile asumate adica sa achitati onorariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic debutant - ce fac in instanta? paneu paneu Buna seara! De curand m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Peste cateva zile urmeaza sa reprezint societatea in fata instantei si ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui avocat pentru onorariu nejustificat cetatean12 cetatean12 Buna ziua, va ro ajutati-ma intr-o problema. Am incheiat un contract cu un cabinet de avocatura, pentru un divort pe cale juridica. In contract, onorariul a ... (vezi toată discuția)
Contract de asistență juridică în copie, nedatat, cu plata în rate. poate impune avocatul plata integrală? maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, In conditiile in care din partea avocatului am primit copia contractului de asistenta juridica, nu originalul, si aceasta nedatata, acest ... (vezi toată discuția)