avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod caen imi este necesar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod caen imi este necesar?

Buna ziua!
Am o hala de depozitare, doresc ca magazinele online sau cei ce vând pe diferite marketplace-uri sa trimită marfa la mine in depozit iar eu sa ma ocup de expedierea produselor către clienți.
Ce cod Caen trebuie activat in aceasta situație ?? Menționez ca nu voi aduce produse alimentare( stiu ca la aceste centre este nevoie de un cod Caen ce necesita autorizare DSV)
Toate produsele vor fi nealimentare
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 15:56, 25 August 2022
Expedierea o faceți prin societatea dumneavoastră? Sau magazinul îl depozitează și apoi vine curierul desemnat de acesta sau curierul cu care aveți dumneavoastră contract?
Magazinul depozitează produsele la mine și apoi vine curierul desemnat de acesta. Eu practic lipesc awb-ul (primit de la partener prin whatsapp) pe produs și îl predau curierului.
Awb-urile și facturile nu vor fi emise de mine,
Okay. Păi atunci văd că veți lucra mai mult cu contract de depozitare și că activitatea principală pe asta se va concentra (depozitarea în condiții de siguranță a mărfurilor). Faptul că "lipiți și awburile" e mai mult un accesori, un beneficiu extra. Bun, atunci aș pune CAEN 5210 - Depozitări și aș pune și secundar 5229 - Alte activități anexe transporturilor (după cum ziceam, e un accesoriu la partea de depozitare). Vă pot asista în redactarea și negocierea contractelor cu magazinele online și înregistrare SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru coduri caen lorandreea lorandreea Pentru o firma care isi desfasoara activitatea printr-un magazin online care comecializeaza corpuri de iluminat importate din UE, este necesara autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)
Cod caen Can Can Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen: - comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)