avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum arată un registru NIR pentru un SRL neplătitor ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum arată un registru NIR pentru un SRL neplătitor de Tva?

Cum arată un registru NIR,pentru un SRL neplătitor de Tva,magazin general,cu un singur administrator?Administratorul poate fi singurul membru care completează acest registru NIR?,el fiind și vânzător?
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:47, 31 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti aici modele de NIR pt firma neplatitoare de TVA si platitoare de TVA . [ link extern ]

Da sigur ca administratorul poate completa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant/balanta 2018 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Am infiintat anul acesta in Octombrie un SRL neplatitor de TVA. Desfasuram 2 activitati: activitatea principala este producator mobila, activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile la neplatitori de tva vioviod vioviod Ce inregistrari contabile se fac la un magazin online neplatitor de TVA, la achizitionarea de marfa in scopul revanzarii? (furnizorul este platitor de TVA). ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreyene Andreyene Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)