avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Cum se poate afla situatia actuala a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Cum se poate afla situatia actuala a unui titlu de ...

Buna ziua.
Cum se poate afla situatia actuala a unui titlu de proprietate, ma refer la terenul fizic daca suprafata parcelelor mai corespunde si in ziua de azi?
Intreb deoarece o bucata din teren a fost vanduta mai demult(de un mostenitor) cand inca se mai putea cu contract scris de mana si nu stiu exact cat teren mai exista din suprafata totala inscrisa in titlu de proprietate!

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:28, 7 Septembrie 2022
După 1991, odată cu reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor și emiterea titlurilor de proprietate, nu s-au mai putut face contracte de vânzare-cumpărare olografe, neautentificate la notar. Pe românește, după 1991 nu s-au mai putut vinde, legal, terenuri pe cu acte de mână. Puteți merge la primăria localității unde se află situat acel teren și să vă interesați exact care este situația acelei proprietăți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept prprietate t t In urma constiurii dreptului de proprietate am mostenit o bucata de pamant de la bunica mea.Pe acesta teren se se afla si casa batraneasca care a fost vanduta ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare direct de pe titlu? soniam soniam Buna ziua, doresc sa va cer parerea cu privire la o tranzactie imobiliara ce urmeaza sa o inchei. Eu sunt in calitate de vanzator si tranzactia se refera la ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Exista doua terenuri despartite de un drum.Un teren de 1500 mp. si altul de 1000 mp. Ambele terenuri se afla pe acelasi titlu de proprietate. ... (vezi toată discuția)