avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare amenda auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare amenda auto

Buna seara
Care este procedura de recuperare a unei amenzi auto in urma castigarii procesului cu Politia rutiera ?
Data platii amenzii:9.06.2019
Data Hotararii: 7.08.2020 , definitiva prin neapelare la 25.06.2021
Eliberare legalizare: 25.11.2021

Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:38, 13 Septembrie 2022
E mai complicat decat pare! Veti fi verificata sa nu aveti nicio datorie fata de primarie, vi se va propune sa lasati banii in contul birurilor pe 2023, etc, etc. Am ales totdeauna calea executorului judecatoresc. Mergeam cu hotararea, plateam 100 de lei si-n cateva zile erau banii in cont, inclusiv suta!
www.avocatnet.ro/articol_491...
Articolul are și greșeli, nu e nevoie sa ceri în instanță acea plată, asta e prevăzut de codul de procedura fiscala. Iar compensarea unor datorii pe care le ai la impozite, cu acea sumă din plata amenzii e firească, nu e nici o "șmecherie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am decizie judecatoreasca de inlocuire a contraventiei cu avertisment ... pbogdan9 pbogdan9 Am decizie judecatoreasca de inlocuire a contraventiei cu avertisment cu consecinta exonerarii de la plata amenzii contraventionale. Am platit suma de 1000 de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o amenda platita deja? Ruxu Ruxu Buna ziua! Sotul meu a primit o amenda din cauza parcarii intr-un loc privat, dar care nu avea popicul ridicat. A platit amenda, dar apoi a si contestat ... (vezi toată discuția)
Plata amenda online ASBADE ASBADE Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare legata de plata unei amenzi, online, deoarece eram in timpul pandemiei. Am platit amenda la SPIT Constanta ,etaxe, ... (vezi toată discuția)