avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit microintreprindere fara salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit microintreprindere fara salariati

Buna ziua,
In cazul unei microintreprinderi cu 3% pentru a ramane la cota de impozitare de 1% trabuie sa am un angajat cu norma de 8 ore sau este suficient un pensionar angajat cu 2 ore?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:21, 9 Septembrie 2022
Trebuie o norma intreaga sau doi angajati cu 4 ore , 4 cu 2 ore ....etc , astfel sa se cumuleze din toate contractele o norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere 2016 - reducere procentuala cu nr.angajatilor PetrescuMioara PetrescuMioara Buna ziua, In cazul unei microintreprinderi cu doi angajati, un angajat cu norma intreaga (8 ore) si un angajat cu norma redusa (2 ore) care este cota de ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere Mihaela2003 Mihaela2003 In cazul unei microintreprinderi care are 2 angajati cu 2 ore/zi si un angajat cu 3 ore/zi cum se calculeaza impozitul pe venit ? (vezi toată discuția)
Cotele de impozitare pe veniturile microintreprinderilor Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Pt 2 salariati angajati cu 2 ore este valabil procentul de 1%? sau tb sa fie angajati cu 8 ore? Pt modificarea Codului Fiscal: (1) Cotele de ... (vezi toată discuția)