avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna seara am 2 mașini pe numele meu la care le-am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna seara am 2 mașini pe numele meu la care le-am vândut fara ...

Buna seara am 2 mașini pe numele meu la care le-am vândut fara fiscal cum ar trebui sa procedez pentru a le scoate din primărie s-au sa le radiez?
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 06:06, 12 Septembrie 2022
E Simplu. Mergi la prumarie plătești impozitul pe mașini și..... Surpriza. Scoti fiscalul. Cu contractul in mână. Normal. SUCCES

Cornelușhhutu a scris:

Buna seara am 2 mașini pe numele meu la care le-am vândut fara fiscal cum ar trebui sa procedez pentru a le scoate din primărie s-au sa le radiez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg o masina din evidenta fiscala? Parisien Parisien In urma vanzarii unei masini pe care nu o mai foloseam, am intocmit cu respectivul cumparator un contract de vanzare-cumparare de mana, cu doi martori de fata. ... (vezi toată discuția)
Problema acte auto cristi0888 cristi0888 Buna ziua! Am achizitionat o masina sh de la cineva din alt oras (pers fizica cu pers fizica).Am facut contract v/c, mi-a dat tot mai putin fiscalul si fisa ... (vezi toată discuția)
Cine ma lamureste dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani, parintii mei a vandut un autovehicul, o dacie 1300, tranzactia s-a facut pe o simpla hartie de mana, ca pe vremuri, banii pe masina a fost ... (vezi toată discuția)