avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am vandut o garsoniera in anul 2021 (octombrie). ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am vandut o garsoniera in anul 2021 (octombrie). Saptamana trecuta ...

Am vandut o garsoniera in anul 2021 (octombrie). Saptamana trecura mi-a aparut o poprire pe cont in valoare de 114 ron, si astazi 12.09.2022 cand am fost la directia Taxe si Impozite sa vad despre ce e vorba mi-au spus ca este pt faptul ca acea garsoniera nu a fost trecuta pe numele noului proprietar si ca el nu a platit impozitul pe casa si teren ( pe trimestrul 1 al anului curent, 2022). Noul proprietar refuza sa plateasca si sa se duca sa isi inregistreze proprietatea pe numele lui pe motiv ca "nu are timp". Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Iesirea de pe rol de la administratia financiara in urma procesului de partaj cosmin1967 cosmin1967 Buna ziua!In urma cu 2 saptamani mi s a pus poprire pe conturile curente,datorita faptului ca fosta sotie nu si a achitat taxele si impozitele pe casa,teren si ... (vezi toată discuția)
Interdicție instrainare Sorinned Sorinned Bună ziua, Eu și soția mea deținem doua roluri separate la direcția taxe și impozite. Soția a avut moștenire da la părinții ei un autoturism pe care ... (vezi toată discuția)