avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil proprietatea ...

Buna ziua,
Locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil proprietatea mamei in trei camere, iar mama impreuna cu sora mea in alte doua camere. Avem un contoar comun pentru gazele naturale consumate. Incepand cu luna iunie si pana acum la sfarsitul lunii septembrie nu m-am atins de aragaz, nu am facut nici macar un ceai, iar sotul meu a fost plecat si a venit o data pe saptamana acasa si a doar stat acasa doar cateva ore. Sora mea mi-a impus sa platesc jumatate din factura de gaze si am facut-o cu toate ca nu am consumat. Dar acum deja ea a inceput sa faca focul in soba si eu tot nu folosesc cum pot sa fac sa obtin fie contoar separat de gaze care sa-mi inregistreze consumul propriu fie sa nu mai platesc ce nu consum. Cum pot sa o anunt ca refuz sa mai platesc ce nu consum? Mentionez ca este si foarte violenta si verbal si fizic.
Ce ma sfatuiti? Mama deja are 91 de ani si nu mai judeca normal si nu am cum sa-i cer ajutorul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: undral , utilizator 10:41, 26 Septembrie 2022
Cautati o firma care face montaje si va lamuresc ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un simplu aragaz? tonyyyy tonyyyy In bucataria apartamentului meu am un aragaz al carui propietar sunt. Aragazul este alimentat cu gaze printr-o conducta care se afla in bucataria mea. Pe ... (vezi toată discuția)
Plata gaze la pausal mary_c mary_c Buna ziua. Locuiesc intr-o scara de bloc cu 12 apartamente. Detin singurul apartament care are montata o centrala termica. Platesc gazul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Calcul consum de gaze florentinazara florentinazara Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari și doresc să știu dacă este legal ca proprietarii de apartamente care nu au contoar de ... (vezi toată discuția)