avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,beneficiez de pensie anticipata partiala cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,beneficiez de pensie anticipata partiala cu penalizare ...

Buna ziua,beneficiez de pensie anticipata partiala cu penalizare indeplinind cuantumul de 35 de ani necesar pentru a beneficia de acest tip de pensie.Acest cuantum este compus din anii lucrati in Romania,Spania si Germania.Anul viitor,in luna Februarie voi implini varsta de 65 de ani.Intrebarea mea este:cum trebuie sa procedez in acest caz,trebuie facuta vreo cerere in acest sens la autoritatile din Romania,Spania sau Germania sau totul se face din oficiu prin casa judeteana de pensii?Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,beneficiez de pensie anticipata partial in romania,cuantumul ... cornelmuntean cornelmuntean Buna ziua,beneficiez de pensie anticipata partial in Romania,cuantumul anilor necesari pentru acest tip de pensie fiind format din anii lucrati in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata mystycum mystycum Buna seara,va supun atentiei urmatoarea situatie:tatal meu implineste luna aceasta pe 27 ,63 de ani cu o vechime in munca de 42 ani.As dori sa stiu cand poate ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala mystycum mystycum buna ziua,am si eu o rugaminte.Tatal meu are 61 ani si o vechime totala in munca de 40 ani.as dori sa stiu daca si in ce conditii se poate pensiona anticipat ... (vezi toată discuția)