avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 la postliceala, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 la postliceala, terminand ...

Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 la postliceala, terminand liceul in 2021. In luna iunie a anului curent, am ramas insarcinata, afland asta dupa inceperea scolii
Intrebarea mea este daca pot beneficia de CCC sau somaj, pentru cresterea copilului si daca pot continua cursurile de unde am ramas dupa nastere
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
Anamaria2094, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 28 Septembrie 2022
Postliceala e la zi?


Cornel Vasile a scris:

Postliceala e la zi?


Da, este la zi
Atunci puteți beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului enipopute enipopute Buna ziua,as avea si eu o intrebare,am o fetita de 2 si 5luni,dupa ce am terminat concediul cu ea am intrat in somaj pentru ca firma unde lucram a intrat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)