avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... As dori sa inchiriez o casa de vacanta cu 3 dormitoare.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

As dori sa inchiriez o casa de vacanta cu 3 dormitoare.

Buna,as dori sa inchiriez o casa de vacanta cu 3 dormitoare intr o.zona turistica,intrebarea mea este am nevoie sa deschid firma pentru asa ceva ,ceva autorizatii sau atestate sau sa am casa de marcat,nu inteleg foarte bine care este legislatia.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensiune bionut1983 bionut1983 sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 5520 Ionel_Popovici Ionel_Popovici Buna ziua, Sunt proprietar al unei case de vacanta la munte pe care vreau s-o inchiriez legal. Inchirierea se face pe perioade scurte ... (vezi toată discuția)