avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În luna august, mai aveam de luat banii pe 5 zile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În luna august, mai aveam de luat banii pe 5 zile de concediu ...

În luna august, mai aveam de luat banii pe 5 zile de concediu medical, dar nici până în data zilei de 30.09.2022 nu am luat banii cuveniți. Întrebarea mea este:Firma poate bloca plata concediului.medica,și ce demersuri trebuiesc făcute pentru a recupera banii. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 1 Octombrie 2022
Angajatorul nu mi-a plătit concediul medical. Cui mă adresez?
www.avocatnet.ro/articol_597...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în concediu medical diagnosticat cu tbc, angajatorul nu ... CaliMiha CaliMiha Sunt în concediu medical diagnosticat cu tbc, angajatorul nu mi-a dat banii de 3 luni pe motiv ca el încă nu și-a recuperat banii pe care mi ia dat pana ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Geo georgy Geo georgy Bună ziua. Sunt angajata la o firma de 6 luni si am fost internata în spital 2 săptămâni ( concediu medical 13 zile ). După externare mai am 14 zile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ce pot sa fac in privința plăților concediilor medicale ... Gaby92 Gaby92 Buna ziua Ce pot sa fac in privința plăților concediilor medicale din noiembrie anul trecut? Abia au început să-mi de cate 200 de lei pe lună ,și am ... (vezi toată discuția)