avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! In urma unei presupuse petitii, s-a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! In urma unei presupuse petitii, s-a declansat o procedura ...

Buna ziua!
In urma unei presupuse petitii, s-a declansat o procedura de cercetare disciplinara la adresa mea. Sunt director de scoala si am solicitat ISJ sa mi se puna la dispozitie o copie a acesteia. Mi s-a transmis documentul, dar cu numele acoperit, pentru asigurarea anonimizarii numelui reclamantului. Totusi, toate petitiile pe care le-am mai primit spre competenta solutionare de la ISJ contineau datele petentilor. E ok sa ascunda in aceasta situatie numele? Ce prevedere legala pot folosi in obtinerea acestui nume?

Alte discuții în legătură

Concurs angajare post îngrijitor scoala Teoleonte7 Teoleonte7 O persoana participa la un concurs de ocupare a unui post de îngrijitor scoala. Este nemulțumită de faptul că nu a promovat concursul . Aceasta vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! exista un cadru legislativ al petitiilor depuse prin ... Mihaela640 Mihaela640 Buna ziua! Exista un cadru legislativ al petitiilor depuse prin mail? Scoala a primit de la ISJ sarcina de a raspunde la o sesizare de genul acesta, dar numele ... (vezi toată discuția)
Hartuire institutionala!!!! cirina cirina Buna ziua, Sunt director de scoala si un fost domn primar, suparat ca si-a pierdut functia trimite diferite plicuri cu confirmare de primire, la scoala. ... (vezi toată discuția)