avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ma puteți ajuta cu o informație? Am in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ma puteți ajuta cu o informație? Am in curte o bucata ...

Buna ziua,
Ma puteți ajuta cu o informație?
Am in curte o bucata de teren care este obținută de la primărie in urma cu 59-60 ani,aceasta bucata nu apare pe acte,este data de primărie gratis pentru a alinia strada(toate casele sa fie la acelasi nivel).Cum pot face sa trec acesta bucata in actele mele de propietate prin uzucapiune sau care sunt pași de urmat.
Multunesc.

Alte discuții în legătură

Reglementare acte casa eryc_1972 eryc_1972 Buna ziua , Bunicul meu are o situatie destul de complicata in privinta actelor de casa ... act indentitate si impozit teren. El a cumparat un treren cu 50 ... (vezi toată discuția)
Problema uzucapiune dana_toader dana_toader Buna ziua, As dori sa ma ajute cineva intr-un caz mai complicat de uzucapiune. Proprietarul actual are contract pe o suprafata de 300 m teren plus casa, dar ... (vezi toată discuția)
Caut avocat care sa ma reprezinte intr-o actiune monica_ monica_ buna ziua! caut un avocat care sa doreasca sa ma ajute intr o actiune prin care solicit instantei sa constate ca sunt proprietarul unei diferente de teren. ... (vezi toată discuția)