avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Dacă sunt proprietarul unui apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Dacă sunt proprietarul unui apartament și nu dețin ...

Bună seara! Dacă sunt proprietarul unui apartament și nu dețin niciun auto am dreptul la un loc de parcare?Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:41, 3 Octombrie 2022
In principiu nu :
1. Locul de parcare intr-un complex rezidential este proprietate individuala.
2. Daca locul este pe domeniul public regulamentele primariilor prevad, in principiu, ca trebuie sa aveti un autovehicul pentru care sa platiti impozit, la primarie, pentru atribuirea unui astfel de loc.
Daca nu detineti bun mobil,pe cale de consecinta nu intruniti conditiile impuse pentru alocare loc parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire loc parcare pentru alta adresa decat cea din ci (proprietar) eve25 eve25 Buna ziua, Am depus o cerere pe site-ul primariei de sector pentru atribuirea unui loc de parcare (momentan este nealocat). Am actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Locul de parcare al unui apartament inchiriat 3l3n@ 3l3n@ Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat la fisc si vreau sa stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)