avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Vecinul meu și-a pus contoarele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Vecinul meu și-a pus contoarele electrice ...

Bună seara!Doresc să mă ajutați cu un sfat..Vecinul meu și-a pus contoarele electrice două la număr,pe gardul meu ocupându mi 60 cm din el.Nu vrea sa le mute,spunând că acolo a hotărât enel să le pună.Intrebarea mea este daca e legal,deoarece eu nu mai pot face nimic pe acea parte;bici macar sa ni repar gardul sau o poarta,având deschidere mica,și ce pot face s scap de ele,căci cei de la enel telefonic mi au spus că nu e legal,dar trăim în România,as spune eu...
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:03, 3 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Faceti o cerere scrisa la Enel si explicati situatia.Logic ar fi sa mute contoarele.Mai ales ca telefonic au spus ca nu este legal sa fie montate pe gardul dvs.Cereti si un numar de inregistrare si vedeti cum decurge situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii floricadecolt floricadecolt Buna ziua. In urma cu un an am cumparat o casa. La momentul cumpararii existau garduri construite spre ambii vecini. Vecinul din dreapta a fost in proces ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)
Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)