avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, angajata care a beneficiat de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, angajata care a beneficiat de concediu pentru îngrijirea ...

Buna seara, angajata care a beneficiat de concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la șapte ani, constituie vechime in munca?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 3 Octombrie 2022
Concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la șapte ani, este luat în calcul atunci când se stabilesc drepturile de pensie, potrivit legislației în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca amavrancea amavrancea Buna ziua, In data de 01.07.1991 am facut intrerupere pentru cresterea copilului pana la varsta de sapte ani. In perioada 21.01.1992-16.10.1992 am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Spor vechime daniela-claudia daniela-claudia In cadrul societatii sunt angajate doua persoane cu CIM pe perioada nedeterminata. Una dintre persoane are vechime in munca dar si o perioada de somaj. ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil- vechime in munca dutulaur dutulaur M-am angajat in anul 2000 ianuarie.în anul 2003 am intrat in concediu de îngrijire copil ,în 2005 ianuarie 03 m-am reintors la serviciu.anul acesta (2015) ... (vezi toată discuția)