avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o problemă privind un formular tipizat.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o problemă privind un formular tipizat.

Bună ziua!
Am o problemă privind un formular utilizat la recepția mijloacelor fixe din unitatea unde lucrez. Acesta conține numele tuturor celor care formează comisia de recepție și care nu au înlocuitori, comisia urmând să funcționeze cu cei prezenți.
Doamna care întocmește documentul (?eh, ... comisia de recepție îl semnează) a făcut un tabel cu membri ei și trece și persoanele care lipsesc, completând în loc de semnătură: CO, CM... . Eu am replicat că nu poate fi în regulă și să treacă doar membri prezenți și care participă efectiv la recepție. Nu a vrut și am aprobarea conducătorului unității pe documentul respectiv. Eu, ca persoană care trebuie să înregistrez intrarea mijlocului fix, consider că este răspunderea comisiei. Vreau să știu dacă se încalcă vreo reglementare legală?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire mijloace fixe Emil Lasconi Emil Lasconi Stie cineva daca se poate schimba denumirea unui mijloc fix dupa ce acesta a fost inregistrat? Motivul acestei schimbari ar fi acela ca la momentul ... (vezi toată discuția)
Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Receptie de soft caruceru caruceru care este legislatia prin care se receptioneaza programe ,aplicatii informatice(soft-uri) (vezi toată discuția)