avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O firma de leasing operational poate avea perioade ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O firma de leasing operational poate avea perioade diferite de amortizare?

O firma de leasing operational poate avea perioade diferite de amortizare pentru autoturismele din flota, respectiv pastrarea perioadei de amortizare de 4 ani pentru cele existente la 31.12.2022 si trecerea la o perioada de amortizare de 6 ani pentru cele care vor fi achizitionate incepand cu data de 01.01.2023?
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amortizare autovehicul firma ContSters265634 ContSters265634 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti in cat timp se amortizeaza un autoturism (pt transportul la-de la serviciu dat in folosinta unui angajat) in contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Trecere la neplatitor tva bernadette bernadette Buna ziua La inceputul anului am cerut trecerea societatii ca neplatitor de tva. Dupa cum am inteles trebuie sa fac ajustarea tva pt.mijloace fixe ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare  zoicapascu968 zoicapascu968 Eu am achizitionat autoturismul de la o firma de leasing operational in 2015, acesta fiind condus de mine in perioada 2011-2015, in cadrul unui contract cu ... (vezi toată discuția)