Ce valoare are o fisa de lichidare primita dupa aproape jumatate de an de la incetarea CIM si care nu are semnatura mea pe ea?
Pot contesta fisa de lichidare pe motiv ca mi se imputa o datorie care nu mi-a fost adusa la cunostinta? Daca da, spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez.
Societatea la care am lucrat m-a scos datoare cu aproape 55.000 RON, din cauza faptului ca mi-am cerut drepturile salariale restante si salariul compensator pt. cei disponibilizati (motiv - nerealizare cifra de afaceri). Asta s-a intamplat dupa ce am incercat sa-i deconspir si le-am trimis ITM-ul in control si am anuntat si presa despre magariile facute. Cand redactorul unei publicatii i-a intrebat despre cele relatate de mine, ei au afirmat ca n-au facut nici o disponibilizare in 2009, desi, fiind societate cotata la bursa, erau obligati sa anunte. Oricum, exista dovezi ce pot fi verificate, iar disponibilizarile sunt inregistrate la ITM..
Este un lucru bun faptul ca v-ati recuperat drepturile salariale.
Explicatiile date de smeagull sunt bine conturate. Fac observatia ca exista sume debitoare care pot fi compensate cu salariul neacordat si anume "drepturi necuvenite". Depinde foarte mult de natura debitului.
Discutia este ampla.
Important este ca salariatul sa isi recupereze derpturile salariale, chiar si acel salariu compensatoriu.
Nota de lichidare
MoniMgh
Buna, va rog frumos daca poate sa imi spuna cineva legal ce se intampla cu Nota de Lichidare pe care angajatorul si-a scris si calculat zeci de milioane din ... (vezi toată discuția)
Plata salariu
predaangela
in situatia in care nu s-a intocmit nota de lichidare in ultima zi a preavizului de 20 de zile lucratoare, pentru disponibilizare, dar nu exista datorii ale ... (vezi toată discuția)