avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal virare din greșeală bani in cont ….
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal virare din greșeală bani in cont ….

Buna ziua!!! Cum trebuie procedat??? Cum trebuie sa ma adresez ( mail ) in următoarea situație??? In urma unui transfer bancar - eroare , mi-au fost virați 2000 lei in cont și dacă banca s-a sesizat după 2 luni , mi-a fost deschis un dosar penal !!! Suma a fost recuperată între timp , dar am primit o citație de la Judecătoria Piatra Neamț ( eu fiind din Târgoviște ) de a ma prezenta in calitate de intimat pentru confirmare renunțare la urmărire penală!!! Mulțumesc anticipat pentru răspuns!!!
Cel mai recent răspuns: stanciutiberiu , utilizator 16:11, 14 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai probabil instanta va confirma solutia Parchetului de renuntare la urmarirea penala. Nu e cazul sa va mai faceti griji. Nu mai sunteti cercetat penal Va puteti prezenta dar e doar o formalitate procedurala in fata instantei.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Cel mai probabil instanta va confirma solutia Parchetului de renuntare la urmarirea penala. Nu e cazul sa va mai faceti griji. Nu mai sunteti cercetat penal Va puteti prezenta dar e doar o formalitate procedurala in fata instantei.

Nu știu dacă este musai sa parcurg 400km doar pentru o formalitate!!! Ma gândesc sa le trimit mail dar nu am cunoștințele necesare de a-l redacta!!! Stimă
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat ca intimat IaniJaca IaniJaca Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum In ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Citatie confirmare renuntare urmarire penala in calitate de intimat kaethoven kaethoven Buna! Recent am primit o citatie in calitate de intimat, obiectul dosarului fiind confirmare renuntare urmarire penala. Ce intelegeti prin asta? In ... (vezi toată discuția)