avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neincare titlu de plata ANRP in termen. Buna ziua. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neincare titlu de plata ANRP in termen. Buna ziua. In iunie 2021 a fost emis in numele meu un titlu de ...

Buna ziua. In iunie 2021 a fost emis in numele meu un titlu de plata de la ANRP. Pana la ora actuala nu am putu merge in romania sa intru in posesia acestor bani (anul acesta a mai fost emis inca un titlu). Am luat legatura cu CEC Bank si pot ridica de la ei numai o transa a sumei. Undeva am citit ca banii trebuie ridicati in 6 luni. Ce trebuie sa fac acum ca sa pot sa intru in posesia ambelor sume de bani?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Încasare titlu despăgubire anrp de la cec bank firsim firsim Titlul de despagubire este emis pe numele a trei titulari. Despagubirea de acorda in transe. Pentru a intra in posesia sumei cuvenite din titlul emis pentru ... (vezi toată discuția)
Un titlu de plata anrp problematic, refuz plata. in mai 2020, ... viv00 viv00 Buna ziua - un titlu de plata ANRP problematic. In mai 2020, am avut o eroare materiala (numele beneficiarului) si a fost nevoie de trimiterea eratei, etc. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)