avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum recuperam banii de la BLUE AIR? Mi-au anulat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum recuperam banii de la BLUE AIR? Mi-au anulat zborul, insa ...

Cum recuperam banii de la BLUE AIR?
Mi-au anulat zborul, insa nu mi-au dat banii inapoi.
Am sesizat ANPC si mi-au raspuns ca i-au amendat, obligat sa restituie, dar sa ii dam in judecata.
Eu am de recuperat 50 euro :)
Desigur, pot introduce o cerere de valoare redusa... dar nu se organizeaza oare vreun fel de actiune colectiva, la care sa intervin?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:00, 8 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acțiunile colective sunt vise, și,- au demonstrat inutilitatea de multe ori ,proceduri greoaie etc.Daca a întrat în insolventa va înscrieți la masa credala cu speranța la Sf așteaptă.,alta varianta nu mai exista.O teapa pur românească pt ca tot se plângeau unii ca s a prăbușit o firma serioasa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! recent am chemat in instanta compania blue air pentru ... cristian0588 cristian0588 Buna seara ! Recent am chemat in instanta compania Blue Air pentru a recupera o suma in urma unui zbor anulat nerambursata. La aceasta suma doresc sa se aduce ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pentru inscrierea la amsa credala irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in cazul unui proces considerat litigiu de munca care a fost suspendat deoarece firma angajatoare parata a ... (vezi toată discuția)
Va rog îndrumați-mă cu o problemă Miki2019 Miki2019 Suntem o societate care a platit o proforma de 12450lei pentru achizitionarea unui generator din Bucuresti.In momentul in care am ajuns sa ridicam produsul ni ... (vezi toată discuția)