avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! vreau sa va spun ca acum doua zile am aflat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! vreau sa va spun ca acum doua zile am aflat ca judecatorul ...

Buna ziua! vreau sa va spun ca acum doua zile am aflat ca judecatorul de camera preliminara mi-a admis plangerea formulata si a desfiintat ordonanta de clasare. Sunt petenta intr-un dosar penal, nu am studii de specialitate si nici posibilitati materiale pentru a-mi angaja un avocat iar toate demersurile pe care le-am facut in acest dosar s-au bazat pe sfaturile si recomandarile celor care mi-au raspuns la intrebarile puse pe acest site. Stiu ca mai e mult pana la o hotarare definitiva impotriva celor care mi-au vrut raul, insa nu vreau sa pierd ocazia de a va multumi din suflet pentru ajutor!!

Alte discuții în legătură

S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)
Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)
Admisibilitate plangere camera preliminara Ciobanu Neculai Ciobanu Neculai Admisibilitate plangere Camera Preliminara Sunt parte vatamata in cadrul unui dosar penal deschis de trei ani, inca in faza de cercetare penala. Cercetarea ... (vezi toată discuția)