avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua!Dacă într-o instituție publică ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua!Dacă într-o instituție publică secretarul refuză ...

Bună ziua!Dacă într-o instituție publică secretarul refuză să îmi dea număr de înregistrare pentru un referat/cerere unde pot face plângere și cum pot să o înregistrez?Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:48, 21 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O trimiteți prin poștă cu confirmare de primire. Sesizările împotriva activității secretarului general al localității se fac la Prefectura județului respectiv - comisia de disciplină pentru secretarii UAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!dacă bugetul unei instituții publice nu este afișat ... SorinAsg SorinAsg Bună ziua!Dacă bugetul unei instituții publice nu este afișat la avizier unde pot face sesizare?Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Se poate ca un referat sa fie refuzat la inregistrare de catre secretara unei institutii publice? oanaportar oanaportar Probleme in legatura cu circuitul documentelor intr-o institutie publica: - directorul spune ca la Secretariat se pot inregistra doar Cereri, nu si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am depus o plangere impotriva unui avocat la comisia ... 4Mic 4Mic Buna ziua . Am depus o plangere impotriva unui avocat la comisia de disciplina acum 2 luni . Din pacate nimeni nu m-a contactat , Am sunat si am cerut numar ... (vezi toată discuția)