avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie a certificatului de incadrare in grad de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie a certificatului de incadrare in grad de handicap

Buna ziua! Pentru a contesta un certificat de incadrare in grad de handicap este nevoie de avocat? Daca da, as dori, va rog, o recomandare pentru orasul Galati. As dori pe cineva care a mai avut cazuri de genul acesta, ca sa ma sfatuiasca cum trebuie sa procedez, care sunt pasii de urmat si daca se merita sa fac contestatie. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:47, 21 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Pe forum nu se fac recomandari.Puteti alege un avocat din lista consultantilor sau cautati un avocat din orasul dvs.
Ma scuzati, aveti dreptate, nu mi-am dat seama. Imi puteti spune atunci ce specialitate trebuie sa aiba avocatul care se ocupa cu astfel de cazuri? Multumesc!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Pe forum nu se fac recomandari.Puteti alege un avocat din lista consultantilor sau cautati un avocat din orasul dvs.

Contencios administrativ!. Dacă ar avea și ceva cunoștințe în legislația de încadrare a unei persoane într-un grad de handicap ( legea 448/2006 ) ar fi minunat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație a certificatului de încadrare într-un grad de handicap. Ionelamocanu19 Ionelamocanu19 Bună seara, am și eu o nelămurire, până să fac 18 ani,am avut gradul de handicap accentuat, datorita problemelor pe care le am la ochi. După ce am ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap curelusa curelusa buna ziua ma numesc ionut sunt din pascani jud. iasi sunt bolnav de hemofilie tip a forma severa am mana stinga blocata din zona cot ,mina dreapta imi sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va ros sa aveți amabilitatea de a mă îndruma in ... Icul Icul Bună ziua! Va ros sa aveți amabilitatea de a mă îndruma in contestarea unei decizii de încadrare Intr un grad de handicap. Menționez că am depus toate ... (vezi toată discuția)