avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Situatia pe care o prezint este ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Situatia pe care o prezint este urmatoarea...Sunt ...

Buna ziua! Situatia pe care o prezint este urmatoarea...Sunt pensionar militar cu varsta de 50 ani (am studiile necesare si modulul psihopedagogic necesare predarii ca profesor) si vreau sa stiu daca este permisa participarea la concursul national de titularizare in invatamant, iar daca da ulterior concursului daca pot fi incadrat ca suplinitor sau doar in regim de plata cu ora. Avand studii juridice am studiat legislatia in domeniu (pe linie de educatie) si am concluzionat ca in legea educatiei sunt facute referiri strict la cadrele didactice pensionate, ce nu pot participa la concurs si pot merge doar la plata cu ora (dar am auzit si pareri contrare). De aceea doresc un raspuns si daca se poate si cu argumentarea cu baza legala pe care doresc sa o invoc in caz ca doresc sa particip la concurs. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni profesor? valerik valerik am absolvit facultatea de psihologie, specializarea asistenta sociala. am absolvit modulul psihopedagogic in timpul facultatii. pe certificat scris k am ... (vezi toată discuția)